Unii bucureşteni nu se lasă până nu le fac hingherilor viaţa un calvar! De curând, o femeie de 50 de ani din cartierul bucureştean Berceni coordonează o strângere de fonduri pentru curăţarea străzii de hingheri, apelând la serviciile unor hingheri mai mari şi mai musculoşi.

hingheri_prind_hingheri.jpg
Mioara P., autoproclamata lideră a Grupului de Iniţiativă “Femei Isterice”, spune că hingherii prinşi de hingherii mai mari vor fi duşi în adăposturi la marginea Capitalei, unde nu vor mai reprezenta un pericol pentru animalele sălbatice de pe străzile oraşului.

“Nu mai ştim să apreciem natura”, continuă femeia. “Când te muşcă un câine, e o binecuvântare - scapi de varice, de reumatism! În plus, rahaţii de pe trotuar găzduiesc adevărate ecosisteme pe care unii oameni fără suflet vor să le perturbe.”

“Trăim în secolul XXI, nu mai putem avea hingheri la fiecare colţ de stradă, e necivilizat. Unii dintre ei pot avea râie, purici sau mai rău, pot fi turbaţi”, spune femeia, aruncându-le feliuţe de crenvurşt celor peste 80 de câini adunaţi în scara blocului până la rezolvarea situaţiei.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 21.01.2015 15:51 Social

National Cinematografic