Scandal! Iubitorii de animale au angajat nişte hingheri mai mari care să ia hingherii de pe străzi

Unii bucureşteni nu se lasă până nu le fac hingherilor viaţa un calvar! De curând, o femeie de 50 de ani din cartierul bucureştean Berceni coordonează o strângere de fonduri pentru curăţarea străzii de hingheri, apelând la serviciile unor hingheri mai mari şi mai musculoşi.

Mioara P., autoproclamata lideră a Grupului de Iniţiativă “Femei Isterice”, spune că hingherii prinşi de hingherii mai mari vor fi duşi în adăposturi la marginea Capitalei, unde nu vor mai reprezenta un pericol pentru animalele sălbatice de pe străzile oraşului.

“Nu mai ştim să apreciem natura”, continuă femeia. “Când te muşcă un câine, e o binecuvântare – scapi de varice, de reumatism! În plus, rahaţii de pe trotuar găzduiesc adevărate ecosisteme pe care unii oameni fără suflet vor să le perturbe.”

“Trăim în secolul XXI, nu mai putem avea hingheri la fiecare colţ de stradă, e necivilizat. Unii dintre ei pot avea râie, purici sau mai rău, pot fi turbaţi”, spune femeia, aruncându-le feliuţe de crenvurşt celor peste 80 de câini adunaţi în scara blocului până la rezolvarea situaţiei.

Scris de Vasile
21 ianuarie 2015 13:01

Alte articole

Vezi mai mult