Scandalos! O firmă încasează milioane ca să toaleteze singurul copac din Militari

Pe măsură ce primarii de București intră tot mai mult în pâine descoperă noi și noi contracte dubioase semnate de predecesorii lor din PSD. Un astfel de caz revoltător s-a descoperit și la primăria sector 6, unde o firmă cu un singur angajat avea un contract de 10 milioane de dolari pentru toaletarea singurului copac din cartierul Militari.

„Ca om care a copilărit în acest sector, contractul mi-a atras imediat atenția”, povestește noul primar Ciprian Ciucu. „Sigur, pe el scria toaletarea copacilor din cartierul Militari, dar cine a văzut mai mulți copaci acolo. În plus, aveau în grjiă și îngrjirirea parcurilor din cartier care, conform datelor de la spații verzi, înseamnă aproape patru metri pătrați”, spune primarul.

Din păcate contractul cu firma fantomă nu poate fi reziliat cu ușurință, întrucât acesta prevede toaletarea copacului până acesta moare de bătrânețe. Și angajatul firmei nu s-a lăsat pe tânjeală, îl toaletează aproape zilnic, frunză cu frunză, fiind cel mai îngrijit copac din România.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

2 februarie 2021 15:46
Citește mai mult despre: contract copac milioane Militari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult