Din aşa părinţi, ce era să iasă? Harta rezultatelor la BAC arată că se suprapune perfect atât pe harta electoratului PSD, precum şi pe harta alcoolismului. Drept dovadă, în Teleorman şi Giurgiu rezultatele erau previzibil de slabe, în timp ce în Ardeal procentul celor care iau BAC-ul e sensibil egal cu cei care resping prin vot partidul corupţiei, PSD.harta_bac_alegeri.jpg

Studiul arată că elevii din Moldova, Oltenia şi Muntenia care au luat totuşi BAC-ul se pare că au în familie un părinte care fie a votat cu Iohannis, fie nu consumă alcool. O teorie surprinzătoare spune însă că profesorii analfabeţi din sud au depunctat elevii pentru că n-au înţeles sensul multor cuvinte din lucrări, concluzia fiind că poţi să fii şi deştept, dacă nimereşti să te naşti printre proşti beţivi nu ai prea multe şanse în viaţă.

Culmea e că elevii şi profesorii din vechiul regat susţin că la BAC ar trebui implementată o reformă. În loc de note, să se dea calificative, în funcţie de cât a dat părintele şpagă, urmând ca pe diploma de BAC să fie trecute următoarele calificative: Generos, Decent, Scârţar, sau Botoşănean Pârlit.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Tuesday, 07.07.2015 18:00 Social

National Cinematografic