Se umple de bani! Patriarhul s-a dus cu iahtul în Mamaia și închiriază cele 174 de cabine turiștilor

Patriarhul Daniel a renunțat la tradiționala slujbă de duminică, dintr-un motiv cât se poate de întemeiat: ca să facă bani. Imediat ca e aflat că gradul de ocupare pe litoral este de 100%, Preafericitul n-a mai stat pe gânduri și a plecat cu luxosul său iaht spre Mamaia, ca să vină în întâmpinarea turiștilor și să le închirieze cele 174 de cabine.

”Am auzit o voce care îmi spunea «Du-te în Mamaia cu iahtul și umple-te de bani!»”, a povestit Patriarhul Daniel. ”Prima dată am crezut că e vocea lui Dumnezeu, dar pe urmă mi-am dat seama că nu era decât vocea mea interioară. Și cum conținea cuvântul «bani», practic am fost condamnat să plec la Mamaia.”

Patriarhul spune că a închiriat imediat cabinele iahtului său, obținând o sumă frumușică pentru un singur week-end. Asta l-a binedispus pe Patriarh, așa că a făcut și o concesie turiștilot. ”Am mers mai departe de țărm, ca să nu mă înjure săracii de pe plajă că le iau tot soarele, cum am pățit acum 2 săptămâni în Eforie”, a anunțat Preafericitul.

Scris de Calin
7 august 2016 01:08

Articole asemanătoare

Vezi mai mult