Probleme în clădirile cu bulină din București. DSV-ul a trimis o circulară la toți proprietarii clădirilor de acest gen, prin care solicită să fie declarate toate persoanele cu gripă, ori la asociația de proprietari, ori la medicul de familie, pentru a se stabili mai bine riscul de prăbușire.cladire_bulina_stranut.jpg

”Toți gripații care simt că-i ia strănutul trebuie să iasă în stradă și să strănute la minim 3 metri de clădire, în direcția opusă, pentru ca forța strănutului să nu deterioreze structura clădirii. Dacă simțiți că vine un strănut mai mare, e o idee bună să sunați la 112 și să anunțați din timp. Atenție! Nu strănutați pe scări! Dacă vă apucă strănutul în casă, strănutați în tocul ușii”, acestea sunt instrucțiunile pentru gripați.

Persoanele cu febră și frisoane trebuie evacuate de urgență din clădirile cu bulină, pentru că vibrațiile pot induce prăbușirea. Proprietarii sănătoși sunt avertizați să nu primească gripați în clădire și să fie vigilenți la orice persoană care își trage mucii, pentru că pericolul e real.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Tuesday, 18.10.2016 10:24 Social

National Cinematografic