Sezonul gripei. În clădirile cu bulină trebuie să ieşi dacă vrei să strănuţi

Probleme în clădirile cu bulină din București. DSV-ul a trimis o circulară la toți proprietarii clădirilor de acest gen, prin care solicită să fie declarate toate persoanele cu gripă, ori la asociația de proprietari, ori la medicul de familie, pentru a se stabili mai bine riscul de prăbușire.

”Toți gripații care simt că-i ia strănutul trebuie să iasă în stradă și să strănute la minim 3 metri de clădire, în direcția opusă, pentru ca forța strănutului să nu deterioreze structura clădirii. Dacă simțiți că vine un strănut mai mare, e o idee bună să sunați la 112 și să anunțați din timp. Atenție! Nu strănutați pe scări! Dacă vă apucă strănutul în casă, strănutați în tocul ușii”, acestea sunt instrucțiunile pentru gripați.

Persoanele cu febră și frisoane trebuie evacuate de urgență din clădirile cu bulină, pentru că vibrațiile pot induce prăbușirea. Proprietarii sănătoși sunt avertizați să nu primească gripați în clădire și să fie vigilenți la orice persoană care își trage mucii, pentru că pericolul e real.

Scris de Ionut
18 octombrie 2016 08:10
Citește mai mult despre: clădire cu bulină gripa

Alte articole

Vezi mai mult