Şocant! În Capitală plouă de 3 zile, dar ni se pare că e soare fiindcă sunt atâţia corupţi la DNA

Cuprinşi de euforie, bucureştenii au halucinaţii! O spune un expert ANM, care a constatat că, în ciuda tuturor aparenţelor, în oraş plouă torenţial de câteva zile. Potrivit meteorologului Decebal Popescu, instrumentele nu au cum să mintă, iluzia de cer senin şi soare strălucitor fiind dată de anchetarea mai multor corupţi “grei” de către procurorii anticorupţie.

“Când îi vezi la DNA pe Cocoş, Udrea sau Videanu, e imposibil să nu ţi se pară că e o zi superbă!”, spune Popescu. “Poate să fie cel mai aprig uragan afară, dar cetăţeanul care s-a uitat în ziua respectivă la TV va percepe doar soarele orbitor, o briză discretă şi cântecul păsărelelor.”

“Cu fiecare hoţ încătuşat, temperatura aparentă creşte cu 5 grade Celsius, oricât ar fi de ger în realitate”, confirmă un alt expert, convins că optimismul bucureştenilor se constituie într-un fel de perpetuum mobile. “Nici nu mai trebuie să dai drumul la calorifer! Oraşul economiseşte astfel milioane de RON, care pot fi sifonaţi lejer de Primărie, ducând la mai multă corupţie, care duce la mai mult DNA şi implicit mai multă căldură!”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
4 februarie 2015 13:18
Citește mai mult despre: coruptie DNA iarna meteo soare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult