Șocant! Unu din trei politiști români este de fapt cimpanzeu

Cine a interacționat recent cu un echipaj al Poliției Române a putut să observe că unul dintre polițiști este ceva mai scund decât ceilalți, vorbește mai puțin și are o privire foarte inteligentă. Este vorba de cimpanzei care fac patrula alături de polițiști-oameni, fără ca cineva să bănuiască cine se ascunde sub uniformă.

Este o situație ce se perpetuează deja de ceva vreme, iar totul se petrece chiar sub nasul nostru. Pilozitatea excesivă a feței este considerată un element distinct al polițiștilor cimpanzei, iar în anumite cercuri este chiar un element de atracție sexuală. Revista Vogue a publicat un studiu din care reiese ca fetele se simt atrase de bărbații în uniformă și de bărbații păroși.

Ființe foarte inteligente, cimpanzeii sunt capabili de acțiuni simple, precum dirijarea circulației în intersecții, legitimarea trecătorilor sau completarea unui formular de amendă. De fapt, cimpanzeii de la Ministerul de Interne sunt atât de eficienți încât au devenit indispensabili ministerului, ei constituind într-un mod neoficial coloana vertebrală a Poliției Române. Cimpanzeii au devenit pentru poliție ceea ce sunt masonii pentru medicină sau pentru arhitecură, adică o elită.

An de an, la Academia de Poliție cimpanzeii se integrează perfect în mulțimea de tineri cadeți. Se estimează că cel puțin 150 de cimpanzei se înscriu anual la Academie fără să dea nimic de bănuit și reușesc să treacă toate probele eliminatorii, inclusiv examenul medical și proba de gramatică.

Rude mai îndepartate ale polițiștilor, cimpanzeii sunt total insensibili la șpagă, sunt mereu calmi și nimic nu-i clintește de la datorie. Singura lor slăbiciune este că la vederea unei banane pârguite încep să clipească necontrolat și freamătă nervos din buze.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
11 august 2010 15:08
Citește mai mult despre: cimpanzei patrula politisti spaga

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult