Studiu: Doar 20% dintre pensionarii care critică tineretul prin autobuze au fost şi ei tineri cândva

Bănuielile se confirmă! Un studiu efectuat recent pe un eşantion de 2500 de pensionari morocănoşi care circulă des cu autobuzul arată că mai bine de 80% dintre aceştia nu au fost tineri niciodată, spun cercetătorii Institutului de Gerontologie Respectuoasă “Tineretul din ziua de azi” din sectorul 6 al Capitalei.

“Doar 1 din 5 pensionari care îşi agită bastonul la tineri a avut şi el, cândva, 20 de ani”, explică un om de ştiinţă. “Restul s-au născut la vârste venerabile: 50, 60, chiar 70 de ani sau mai mult. N-au jucat fotbal pe străzi, n-au vorbit urât şi n-au ascultat muzică tare pentru că pur şi simplu depăşiseră din start acea perioadă a vieţii. Corelaţia e simplă: cu cât mai vehement bombăne, cu atât mai trecut prin viaţă era deja când a venit pe lume.”

Savanţii spun că nu au elucidat încă procesul fiziologic prin care un om poate ajunge la 70 de ani fără să fi avut vreodată 20, dar că investigaţiile vor continua “după somnul de după-amiază, dacă nenorociţii ăia de plozi din spatele Institutului nu vor mai bate mingea de perete”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
4 aprilie 2014 10:04

Alte articole

Vezi mai mult