Submarin rusesc, abandonat la Vama Veche după ce echipajul a văzut că e rost de băut

În acest weekend prelungit, turiștii din Vama Veche s-au putut bucura nu doar de soare, mare, bere și fete urâte făcute pulbere, ci și de prezența insolită a unui submarin nuclear rusesc, abandonat de echipaj pe plajă, chiar în dreptul corturilor. Surse din zonă susțin că rușii au auzit muzica moldovenilor de la Carla`s Dreams, ale cărei linii melodice te îmbie să consumi cantități mari de băutură, așa că au lăsat submarinul descuiat și s-au dus să bea.

”Am intrat și ne-am pozat în cabină, cu șepcile alea de rus. Un coleg a furat o mitralieră. Evident, vestea că e un submarin în Vamă s-a răspândit și a apărut și o dubiță cu numere de Bulgaria, din care au sărit niște țigani, care au sustras o torpilă și două focoase nucleare. N-a avut cine să-i oprească, pentru că polițiștii erau la băut cu rușii”, explică Victor T, turist din Vamă.

Din păcate, se pare că Vama chiar nu mai e ce-a fost, pentru că rușii din submarinul nuclear n-au vrut să achite nota de plată, ci pur și simplu au dat cu niște gaz sarin și s-au tirat, așa cum au făcut și în Siria. Rușii se dezvinovățesc spunând că i-au disperat niște cocalari tatuați, care îi tot întrebau cât prinde submarinul la oră, cât e un RCA, cât consumă și dacă se poate da kilometrajul înapoi ușor.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedi

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
1 mai 2017 08:10
Citește mai mult despre: submarin Vama Veche

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult