Sute de caracaleni, păcăliţi să vină azi la muncă după ce li s-a spus că e 31 aprilie, nu 1 mai

1 mai nu este la fel în toată ţara. Astfel, în Caracal, majoritatea celor cu loc de muncă s-au prezentat şi astăzi la serviciu după ce patronii şi şefii lor le-au spus că e 31 aprilie şi este zi lucrătoare.

Păcăleala nu le-a picat bine locuitorilor Caracalului. “În alte oraşe, sau judeţe, oamenii nu mai merg la muncă încă din 1998 iar noi trebuie să mergem şi pe 31 aprilie? Ce fel de oameni trăiesc în oraşul ăsta Doamne-Iartă-mă?”, şi-a exprimat obida un locuitor ce mergea spre serviciu. “Nu este destul că suntem singurii care muncim de ne sar ochii din cap în fiecare an de 29 februarie?”.

Conform statisticilor şi prognozelor economice, chiar dacă numai câteva sute de români merg astăzi la muncă în loc să plece în Vama Veche, PIB-ul României înregistrează o creştere de 12% iar balanţa de plăţi a ţării ajunge pe plus. O altă statistică, fără nici o legătură cu aceasta, spune că, deşi “La Stuf” încap maximum 300 de persoane, anual 2 milioane de Bucureşteni reuşesc să bea acolo o bere de 1 mai.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
1 mai 2013 10:05

Alte articole

Vezi mai mult