Sute de mii de zombie pe străzi, că nu mai găsesc RTV în grila de programe

Invazie de zombie în toate localitățile României. Sute de mii de indivizi cu ochii roșii, confuzi și aparent sub influența unor halucinogene puternice au ieșit din locuințe după ce postul RTV a fot mutat în grila de programe. Mulți cetățeni hipnotizați de fake news-urile de la RTV nu mai ieșiseră din case din 2014, speriați de ororile care se petrec în afara locuințelor, conform știrilor date de RTV.

Cei mai mulți telespectatori RTV erau practic străvezii, pentru că nu se dezlipiseră de televizoare de ani de zile, bombardați cu Breaking News-uri mincinoase, sau eternul ”În câteva minute vom transmite cu cât vor crește pensiile”, așa că nu mai văzuseră soarele de foarte mult timp.

Cei mai mulți zombie erau șocați să vadă că lumea umblă pe stradă fără probleme, că orașele nu au fost atacate cu bombe atomice de către americani, că încă există legume românești pe ici pe colo, nu doar străine, și că bărbații sunt tot pe-aici, nu pe front în Ucraina, cum zice RTV-ul. Până când vor regăsi postul lor preferat, zombie vor fi trecuți pe știrile de la ora 5 de la ProTV, ca să rămână totuși cât de cât intoxicați cu mizerii și minciuni, apoi încet-încet vor reveni la otrava clasică de pe RTV.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
13 octombrie 2022 15:01
Citește mai mult despre: RDS RTV zombie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult