La scurt timp după ce irlandezii de la Ryanair i-au luat peste picior pe Facebook pentru preţurile mari, cei de la TAROM răspund cu o repoziţionare totală pe piaţă! În această dimineaţă, conducerea companiei aeriene a anunţat introducerea noului model ultra-low-cost: pentru doar 5 lei, pasagerii vor putea sta la cală, împreună cu bagajul lor.

tarom_la_cala.jpg

În cală, pasagerii vor putea să se aşeze pe propria valiză sau, dacă nu au decât bagaj de mână, pe scăunelele oferite de TAROM pentru doar 2 lei în plus.

"Temperatura din cală nu scade niciodată sub 4 grade, astfel încât supravieţuirea e 99% garantată, mai ales că poţi scotoci după haine groase în bagajele celorlalţi călători. De ce să nu le oferim românilor oportunitatea de a călători la preţuri chiar şi de 10 ori mai mici decât pe o linie low-cost obişnuită?", a declarat Gigi Mache, descris în repetate rânduri ca "ceva şefuleţ" la TAROM.

Dacă românii obţin toate aprobările în timp util, primii călători vor ieşi pe banda de bagaje a aeroportului din Viena peste doar o săptămână.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Saturday, 27.05.2017 08:47 Social

National Cinematografic