TAROM dă o lecţie de low-cost rivalului Ryanair. Acum acceptă pasageri şi la cală!

La scurt timp după ce irlandezii de la Ryanair i-au luat peste picior pe Facebook pentru preţurile mari, cei de la TAROM răspund cu o repoziţionare totală pe piaţă! În această dimineaţă, conducerea companiei aeriene a anunţat introducerea noului model ultra-low-cost: pentru doar 5 lei, pasagerii vor putea sta la cală, împreună cu bagajul lor.

În cală, pasagerii vor putea să se aşeze pe propria valiză sau, dacă nu au decât bagaj de mână, pe scăunelele oferite de TAROM pentru doar 2 lei în plus.

„Temperatura din cală nu scade niciodată sub 4 grade, astfel încât supravieţuirea e 99% garantată, mai ales că poţi scotoci după haine groase în bagajele celorlalţi călători. De ce să nu le oferim românilor oportunitatea de a călători la preţuri chiar şi de 10 ori mai mici decât pe o linie low-cost obişnuită?”, a declarat Gigi Mache, descris în repetate rânduri ca „ceva şefuleţ” la TAROM.

Dacă românii obţin toate aprobările în timp util, primii călători vor ieşi pe banda de bagaje a aeroportului din Viena peste doar o săptămână.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
27 mai 2017 09:47
Citește mai mult despre: low cost ryanair tarom

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult