Teodosie a ținut Învierea în p*la goală, profitând că nu era nicio restricție

Înalt prea Sfinția Sa Teodosie a profitat din plin de ridicarea restricțiilor pentru noaptea de Înviere. Teodosie a ținut slujba de Înviere în p*la goală, spre stupefacția celor prezenți, care știau că el e mai nonconformist, dar nu se așteptau să-l vadă dezbrăcat.

Purtând doar coroana din aur de 3 kg, Teodosie s-a scuzat pentru dimensiunea modestă a membrului său scofâlcit, spunând că Dumnezeu l-a dotat din plin, dar temperatura scăzută de afară a produs această iluzie optică de micime.

Degeaba l-au reclamat enoriașii la jandarmii din zonă. ”A zis și președintele că în noaptea asta nu sunt niciun fel de restricții. N-avem ce să-i facem”, le-au răspuns aceștia.

Din păcate în timpul slujbei a pățit și una urâtă: o doamnă i-a pârlit flocii cu o lumânare, după care și-a scăpat scrotul de o mucarniță plină de tămâie încinsă, clipă în care Teodosie s-a referit la Dumnezei și nu la Dumnezeu, o posibilă îndreptare spre politeism.

Teodosie a trebuit să întrerupă slujba spre dimineață, pentru că un miracol al naturii a făcut ca penisul lui să învingă frigul și vârsta înaintată și toți cei veniți la slujbă au strigat: ”A mișcat! Adevărat a mișcat!”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
2 mai 2021 07:34
Citește mai mult despre: Paște restricții teodosie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult