De parcă Bucureștiul nu avea suficienți cocalari, iată, în aceste zile avem parte și de cocalari din alte țări, care iau rapid, fără să gândească, obiceiurile locului. S-a întâmplat chiar în această dimineață când un nesimțit a lăsat o sanie, cu reni cu tot, parcată într-o intersecție din București, blocând traficul ore întregi. 

mos-craciun-intersectie.jpg

„Tipic, a lăsat o hârtie pe capotă pe care scria „Las cadouri, revin în 5 minute”. L-am claxonat, am înjurat, degeba. Cineva a coborât și i-a ridicat ștergătoarele, măcar să se învețe minte”, a declara un bucureștean care se grăbea să ajungă acasă, la familie și prieteni, să sărbătorească cu ei nașterea domnului nostru Iisus Cristos.

Proprietarul săniei cu numere de finlanda a fost identificat de angajații poliției rutiere, dar aceștia l-au iertat de amendă, cocalarul scăpând doar cu un avertisment și o șpagă. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 25.12.2014 10:41 Social

National Cinematografic