Tragedie într-o piaţă din Bucureşti! 7 oameni au dispărut într-o avalanşă de pepeni

Dezastru în Piaţa Miniş din sectorul 3 al Capitalei! 7 oameni, printre care un tarabagiu şi un poliţist local, sunt căutaţi de către ISU şi Salvamont după ce au fost înghiţiţi de o avalanşă de pepeni.

Potrivit martorilor, victimele se aflau la poalele muntelui de pepeni când au auzit un zgomot puternic, ca un tunet. “Pepenele din vârf şi-a pierdut echilibrul şi s-a prăvălit la vale, antrenând în cădere sute de alţi pepeni, unii dintre ei FFFF dulci. Bieţii oameni au încercat să fugă, dar au fost acoperiţi de avalanşa verzuie. Erau opt – unuia i-a rămas o mână pe afară şi a fost dezgropat de salvatori din troianul de pepeni”, spune un vânzător care a asistat neputincios la tragica întâmplare.

Alcătuirea geologică a muntelui de pepeni – un strat de pepeni verzi şi unul de pepeni galbeni – îngreunează mult căutările, declară specialiştii. “Câinii utilitari nu pot lua urma victimelor din cauza aromei puternice a pepenilor galbeni. Sperăm să îi găsim la timp – şansa lor e că în avalanşa de pepeni se pot forma goluri de aer, unde un om poate supravieţui şi zile în şir.”

Cetăţenii sunt sfătuiţi să evite escaladarea munţilor de pepeni în această perioadă, mai ales pe trasee nemarcate şi fără echipament adecvat, pentru a nu provoca incidente similare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
23 iulie 2015 12:58
Citește mai mult despre: avalanșă ISU pepeni piata Salvamont

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult