Tragedie! Un tânăr a murit de bătrâneţe, după ce s-a aruncat în faţa unui tren personal

Tragedie fără margini produsă pe o cale ferată de lângă Bacău. Un tânăr a încercat să se sinucidă, aruncându-se în faţa unui tren, însă nu a ştiut că e vorba de un personal şi a murit în chinuri groaznice, de bătrâneţe. “Victima, în vârstă de 23 de ani, a vrut o moarte rapidă, fără suferinţă, însă nu a verificat mersul trenurilor înainte şi s-a aruncat inconştient în faţa primului tren”, a declarat Leopoldina Bucşă, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Deşi s-a aruncat în faţa trenului la vârsta de 23 de ani, tânărul a avut mult de aşteptat până să-şi ducă la capăt planul. “În momentul în care l-am descoperit mort, pe şine, avea 87 de ani, ne-am uitat în buletin. Se pare că, până la venirea trenului, sinucigaşul a găsit timp chiar să-şi întemeieze o familie pe calea ferată. Din păcate, nici asta nu l-a convins să renunţe la gest”, a mai adăugat Leopoldina Bucşă.

În cele din urmă, aşteptarea s-a dovedit a fi în zadar, în ciuda faptului că trenul i-a dat speranţe că îl va lovi din moment în moment. “Tânărul a murit de bătrâneţe, când trenul mai avea 200 de metri până la el, cu 50 de metri mai aproape decât atunci când s-a aruncat pe şine”, a conchis purtătorul de cuvânt.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
10 octombrie 2013 11:10

Alte articole

Vezi mai mult