Tramvaiul cu colinde, un mare succes. Nici măcar boschetarii nu se urcă în el

Inițiativa tramvaiului cu colinde din București este una strălucită, o confirmă faptul că până acum n-a avut încă niciun pasager. Colindele sunt atât de îngrozitoare, încât nici măcar boschetarii nu se urcă în tramvaiul colindelor, cu toate că azi a fost un mic val de frig.

Boschetarii chiar fug din calea lui și se ascund în canalizare, unii chiar spărgându-și timpanele ca să scape de oroarea lerului și florilor dalbe, spun trecătorii. Tramvaiul colindelor e iinversul mașinii de înghețată! Când lumea aude colindele, se îndepărtează rapid din zonă.

Azi au fost zero boschetari pe traseul tramvaiului 1, pe unde a circulat tramvaiul cu colinde, confirmă surse din STB. Chiar și odioșii colindători cu boxe, care poluează fonic printre blocuri sunt mai ușor de acceptat decât tramvaiul colindelor.

După colinde în Mega, avem colinde în tramvai. Ce urmează?  Deja mulți bucureșteni din zona pe unde trece tramvaiul și-au vândul apartamentele și vor să se mute în Militari Residence, unde se aude doar foșnetul porumbului.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
12 decembrie 2022 21:35
Citește mai mult despre: boschetari colinde tramvai

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult