Turiști vasluieni înșelați în Caraibe: ”Apa aia albastră nu era spirt!”

Din păcate, o nouă escrocherie cu vacanțe înșelătoare pune o pată pe agențiile de turism românești. Un grup de 150 de vasluieni a făcut reclamație la ANPC după o vacanță în Caraibe. Atrași de culoarea ca de Mona a apei, unii vasluieni și-au vândut chiar și casele pentru a-și permite excursia, doar că ajunși acolo, stupoare! Apa nu conținea nici urmă de alcool și mai era și sărată!

Anunțul promitea apă turcoaz la discreție și leneveală pe șezlong chiar pe malul oceanului de spirt, susțin vasluienii, care plecaseră la ei cu un singur slip și valiza burdușită cu pâine, că ”poate ăia nu are pâine pe-acolo, ce dreaq facem, ne apucăm să facem pâine p`acolo? Dă ce să te riști?”, potrivit unui turist vasluian. Unii turiști luaseră cu ei peturi de 5 litri turtite, ca să le umple cu spirt din Caraibe: ”Să iau și io un suvenir”, după cum recunoaște unul din turiștii vasluieni.

”Hotelul era ca lumea, dar ce mă înteresează pe mine că stau în lux, în cearceafuri de bumbac egiptean, sau că am servitori și în baie? Să dea ce-a promis, spirtul, ăla e baza!”, se plâng vasluienii. Supărați că au fost înșelați, vasluienii au făcut un protest spontan la agenția de turism care le-a vândut sejurul, pe care au distrus-o cu topoarele.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
27 mai 2022 08:09
Citește mai mult despre: caraibe spirt turiști Vaslui

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult