Un afgan care a pus colinde în magazin, biciuit de talibani

Așa da! Autoritățile din Kabul au aplicat ieri legea Sharia în cazul unui proprietar de magazin care în loc să lase oamenii în pace a pus colinde în timpul programului. Odiosul personaj, om certat cu bunul simț, a primit 12 lovituri de bici în piața publică și magazinul a fost demolat cu buldozerul pentru ca molima să nu se răspândească.

„E păcat că alte țări care se pretind civilizate nu dețin mecanisme legale de stopare a acestor teroriști fonici”, spune Ramzan Shukran, cel care l-a biciuit pe nenorocit. Afganii sunt șocați când aud că în Vest în magazine se bagă inclusiv Bănică Jr. de Crăciun: „Dacă aveți nevoie de ajutor, vă trimitem noi un om cu un bici”, a mai spus oficialul afgan.

”Nici când ne-au invadat americanii nu am simțit atâta furie”, a spus unul din clienții magazinului, dezgustat de sunetul odioaselor melodii numite impropriu colinde. Tot la Kabul a primit 7 lovituri de bici un pensionar care încurca circulația cu căruciorul de piață și la următoarea abatere va fi confiscat.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
4 decembrie 2021 09:55
Citește mai mult despre: afganistan colinde talibani

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult