Un bucureştean şi-a surprins maşina cu un alt şofer: „Unde umbli, stricato!”

Bărbatul îşi bănuia de mai multă vreme maşina că umblă şi cu alţi şoferi, aşa că într-o zi a urmărit-o. „Am recunoscut-o după mers, că ştiam exact cum merge maşina. Credeţi-mă, că mi-e şi ruşine să vă spun, golanul dracului era băgat cu totul în ea! Când m-a văzut, tot ea a început să se ambaleze şi să scoată fum pe nări! I-am zis: unde te duci, stricato! Atunci s-a ruşinat, a scâşnit puţin din roţi şi a lăsat garda jos.”

Orbit de furie, şoferul încornorat a pus imdeiat mâna pe un levier şi-a boţit maşina în plină stradă. A lovit-o în faţă şi puţin în lateral-dreapta. Maşina a fost dusă de urgenţă la un servis din apropiere, unde mecanicii au făcut tot posibilul pentru a o repune în circulaţie, însă nu se ştie dacă ea va mai putea merge vreodată.

Şoferul trădat regretă acum că nu şi-a cunoscut mai bine maşina. „Eu când am luat-o am crezut că e nouă. Mi-a plăcut de ea că e frumoasă, mă mândream cu ea. Am prezentat-o şi părinţilor mei, că aveam gânduri serioase cu ea. Am fost de acord să-mi poarte numele, B 37 ION, ba voiam să-mi poarte şi copilul la un moment dat. Nu i-a lipsit nimic! I-am luat de încălţat, de vară, de iarnă şi all-season, i-am cumpărat patru genţi de firmă, are numai şampoane scumpe… Am dus-o la mare, am dus-o la munte, n-am luat-o niciodată la muncă. Şi ea ce-mi face?”

Deşi prietenii şoferului l-au avertizat în repetate rânduri că maşina sa cam făcea trotuarul, el nici n-a vrut să audă. Un coleg de serviciu chiar i-a spus în faţă că i-a văzut maşina pe centură, că o luase unul la ştangă, dar până n-a văzut cu ochii lui nu a crezut. „Nu înţeleg ce a găsit la ăla, că noi aveam o relaţie foarte sănătoasă. Când îi puneam mâinile pe volan i se întâreau bujiile de se vedeau prin capotă.”

Scris de TNR
6 mai 2011 18:27

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult