Un migrant din Ferentari a escaladat 4 etaje ca să salveze un televizor lăsat nesupravgheat de un cetăţean

I se zice Spiderman de România, nu doar pentru că părinții săi l-au abandonat și a fost crescut de o mătușă ci și pentru că, sub privirile admirative ale trecătorilor, tânărul Marius Gasama a escaladat în plină zi patru etaje ale unui bloc de locuințe pentru a salva un televizor cu diagonală mare, lăsat singur și nesupravegheat de un cetățean iresponsabil.

„L-am văzut pe temerar cum s-a avântat fără să se gândească o secundă la propria siguranță, direct pe burlan în sus, din balcon în balcon, până a ajuns la săracul televizor. Acesta era deschis și dat pe Digi24, postul preferat al fraierilor, dar viteazul emigrant a avut grijă să-l închidă de la telecomandă înainte să-l scoată din priză, pentru a nu periclita în niciun fel starea acestuia”, a povestit emoționat un martor ocular. 

Poliția venită la fața locului l-a identificat pe cel supranumit Spiderman și a descoperit să locuia în București fără forme legale, el emigrând din Ferentari în restul capitalei. Acesta a spus că a venit aici „să muncească”. Zilele următoare este așteptat la o recepție la Camera Deputaților unde președintele acesteia, și el venit la București dintr-o țară africană „să muncească” îi va oferi o medalie și un loc de muncă. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

31 mai 2018 10:07
Citește mai mult despre: Ferentari spiderman

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult