Un pepene roşu a fost înjughiat astăzi în plină stradă

Un act de o ingalabilă cruzime s-a petrecut în după-amiaza zilei de vineri în capitală. Un pepene roşu a fost înjunghiat în plină stradă de un agresor necunoscut, care a dispărut apoi fără urmă.

Motivul acestei crime este încă neclar. Se pare că pepenele se întorcea singur de la piaţă, când a fost atacat pe la spate de către agresor înarmat cu un cuţit. A murit pe loc, într-o baltă de zeamă roz. Vecinii victimei sunt şocaţi de eveniment. “Este cutremurător ce s-a întămplat. Era un pepene foarte liniştit, nu a supărat niciodată pe nimeni. Nu ştiu să fi avut duşmani”, declară un o doamnă pensionară.

Deşi cazul pare izolat, anchetatorii spun că în această vară au mai avut câteva cazuri asemănătoare. La o ghenă de gunoi din cartierul Berceni au fost descoperite cojile neînsufleţite ale unui pepene verde. În acest caz pepenele fusese întâi scalpat, apoi tranşat, eviscerat şi efectiv mâncat de viu, cu tot cu sâmburi.

Ucigaşul de pepeni este acum dat în urmărire generală la nivel naţional. Poliţiştii caută deja în toate toaletele publice din ţară să vadă cine face caca cu sâmburi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
16 iulie 2010 10:16
Citește mai mult despre: crima injunghiat pepeni

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult