Un poliţist a fost muşcat de un hoţ. El nu se simte bine, a început deja să se transforme în hoţ

Un poliţist de la secţia 23 din Capitală aflat în misiune a fost muşcat de un hoţ feroce la adăpostul zilei. Agresorul făcea parte dintr-un grup de patru prădători însetaţi de câştig şi a fost surprins de poliţişti în timp ce fura dintr-un magazin aflat în sectorul trei. Poliţiştii au intervenit eroic, dar unul dintre ei a fost deja muşcat şi a început să se transforme. Mai întâi a devenit palid, apoi i-au crescut mâinile iar ochii săi animalici au început să se uite cu sete după surse ilegale de venit.

 

 

În ultima vreme, pe fondul crizei economice hoţii au început să umble şi ziua şi noaptea. Ca într-un scenariu de groază, aceste făpturi feroce ies din ascunzişurile lor în grupuri mari şi lovesc cu o forţă supraomenească. Foamea a cauzat unele mutaţii genetice în AND-ul lor, astfel că nu se mai feresc de lumina zilei şi de usturoi, atacând oamenii acolo unde sunt mai vulnerabili, adică la buzunar.

 

Din păcate, pentru poliţistul muşcat bătălia este ca şi pierdută. Deşi a fost vaccinat împotriva tetanosului şi rabiei, organismul său era prea slăbit de foame şi a început deja să se transforme în hoţ, aşa că probabil va fi eutanasiat înainte să rănească şi pe alţii.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
21 mai 2010 13:14
Citește mai mult despre: hot infractor muscat politist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult