Alcoolemia din Vamă pune probleme serioase Poliției rutiere. Un polițist se plânge că e nevoit să măsoare alcoolemia șoferilor în camere sigilate, pentru că în aer liber fiola se înverzește instantaneu, de parcă ar fi lângă o fabrică de bere sau o distilerie de vodcă.fiola_inverzita_vama.jpg

Cel mai grav e când trec niște bețivi pe lângă mine, târându-se spre locul de cazare. A râgâit unul în direcția mea și mi-a afișat fiola 90 la mie, a trebuit s-o arunc. Ca să-mi dea valori cât de cât corecte trebuie să mă duc în câmp, dar chiar și acolo mai dau peste câte doi hipsteri beți care și-o trag prin ciulini”, spune Marian Hodină, polițist rutier din Vama Veche.

Și polițiștii bulgari de plâng de alcoolul din aerul din Vamă: ”Când bate briza dinspre România ne punem măștile, că altfel ne facem toți maimuțe în câteva minute”, spune Petar Spanov, polițist bulgar de frontieră.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Saturday, 12.08.2017 15:32 Social

National Cinematografic