Alcoolemia din Vamă pune probleme serioase Poliției rutiere. Un polițist se plânge că e nevoit să măsoare alcoolemia șoferilor în camere sigilate, pentru că în aer liber fiola se înverzește instantaneu, de parcă ar fi lângă o fabrică de bere sau o distilerie de vodcă.fiola_inverzita_vama.jpg

Cel mai grav e când trec niște bețivi pe lângă mine, târându-se spre locul de cazare. A râgâit unul în direcția mea și mi-a afișat fiola 90 la mie, a trebuit s-o arunc. Ca să-mi dea valori cât de cât corecte trebuie să mă duc în câmp, dar chiar și acolo mai dau peste câte doi hipsteri beți care și-o trag prin ciulini”, spune Marian Hodină, polițist rutier din Vama Veche.

Și polițiștii bulgari de plâng de alcoolul din aerul din Vamă: ”Când bate briza dinspre România ne punem măștile, că altfel ne facem toți maimuțe în câteva minute”, spune Petar Spanov, polițist bulgar de frontieră.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Saturday, 12.08.2017 15:32 Social

National Cinematografic