Un român a adoptat o pisică din Vama Veche şi acum găseşte chiştoace în litieră

Mici probleme în gospodăria unui român din Berceni, care, milos din fire, a adoptat o pisică din Vama Veche. Din păcate pisica pe care o cheamă Daria îi umple litiera cu chiștoace de țigări și uneori mai găsește chiar și ace de seringă, semn că vamaiota de pisică o luase grav pe căi animalice.

”Daria se trezește pe la 11-12, miaună vreo oră că o doare capul și trage singură jaluzelele, apoi se culcă la loc. Nu bea apă, bea doar cafea și seara cocktailuri. Dansează pe masă chiar și când sunt eu acasă. În rest, stă cu căștile în urechi, din căști se aud tot felul de remixuri din Soundcloud. Cerșește mâncare, îmi fură din țigări și se dă la toți motanii din bloc”, spune stăpânul pisicii din Vamă.

Nu mă deranjează că fumează și lasă chiștoace în nisip. Problema e că în fiecare weekend dispare de-acasă, se urcă în trenul de Mangalia, după care ia microbuzul până în Vamă. Evident că n-are bani, dar care vamaiot adevărat are? Cel mai nasol e când vine acasă cu câte un bagabont de-ăsta de pisic cu coada pe sus și cu dreaduri, pentru că tot eu trebuie să-l dau afară din casă când se plictisește de el”, a mai spus românul care a adoptat pisica.

Scris de Ionut
15 iulie 2018 07:07
Citește mai mult despre: chistoace pisica Vama Veche

Alte articole

Vezi mai mult