Un român a cerut azil politic la Terasa Obor după ce l-a pus nevasta să țină post

Dezastru umanitar de amploare la Terasa Obor, unde românii persecutați pe criterii religioase au început să se adune de ceva timp. Bieții oameni spun că au fost obligați de neveste să țină post și au cerut protecția Terasei. Primăria nu a rămas indiferentă la suferința refugiaților și le-a pus la dispoziție jumătate de hala veche, să se adăpostească acolo.

Din păcate refugiații continuă să sosească la Terasa Obor, unde grătarul abia mai face față, și un refugiat a găsit și o bere caldă, semn că situația se deteriorează rapid. Bieții oameni declară că au fost supuși la torturi îngrozitoare: ”Mi-a dat urzici trei zile la rând și în a patra zi mi-a dat spanac, cartofi fierți și orez. Abia am reușit să scap azi, zicea că la prânz face ghiveci”, explică Marian, unul din refugiați.

Miile de refugiați încearcă acum să contacteze ONU, pentru ca situația să fie declarată dacă nu holocaust vegan, atunci măcar un genocid. Bărbații de la Terasa Obor povestesc lucruri groaznice despre prieteni rămași în urmă, în lagărul legumelor. Pentru ei vor ciocni azi o halbă și vor închina un mic: ”în memoria celor căzuți la mese cu fasole bătută și lobodă”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
20 aprilie 2021 08:32
Citește mai mult despre: bere mici post refugiați Terasa Obor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult