Un român a primit vaccin alterat și în loc de ADN i-a schimbat CNP-ul

Ghinion teribil pentru un român proaspăt vaccinat anti-Covid: în loc să se aleagă cu o schimbare de ADN, cum spera, bărbatul s-a trezit cu CNP-ul schimbat. Dacă înainte de vaccinare avea CNP-ul unui bărbat de 42 de ani din cartierul bucureștean Berceni, acum, conform noului CNP, ar fi o pensionară de 74 de ani din Drumul Taberei.

De vină se pare că este vaccinul anti-Covid, care n-a fost păstrat la temperatura corectă și s-a alterat. „Nu doar că nu mi s-a schimbat ADN-ul și nu am scăpat de chelie sau de burtă, dar acum voi avea și de umblat pe la toate instituțiile statului, ca să-mi schimb toate actele cu noul CNP. Mă aștept să pierd zile întregi numai cu birocrația“, își plânge victima de milă.

Dar vestea cea mai proastă pentru bărbatul de 42 de ani este că medicii l-au anunțat că CNP-ul nu poate fi remediat, procesul fiind ireversibil, așa că va trebui să trăiască pentru restul vieții cu CNP-ul unei pensionare de 74 de ani. „S-ar putea să fiți nevoit să vă faceți operație de schimbare de sex, ca să corespundeți cu noul CNP“, a sunat verdictul sumbru al medicilor.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de Calin
4 ianuarie 2021 15:51
Citește mai mult despre: ADN cnp vaccin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult