Un român şi-a organizat atât de bine timpul că poate să bea de la 10 dimineaţa

Admirabilă putere de organizare! Un român extrem de conștiincios și de harnic își termină cam tot ce are de făcut pe ziua respectivă până pe la ora 10 dimineața și poate să se apuce liniștit de băut, știind că și-a făcut treaba. El spune că preferă work from home în locul mersului la birou, pentru că pierde timp prețios pe drum, timp în care ar putea să bea.

”Adevărul e că nu fac chiar totul înainte să mă apuc de băut. Îmi mai rămâne de dat niște mailuri, dar am descoperit că sunt mult mai curajos în abordare, mai creativ și mai asertiv în comunicare după ce am băgat câteva beri, și asta până în prânz. De exemplu, le cer clienților prețuri mult mai mari decât atunci când nu beau și de fiecare dată când am cerut o mărire de salariu eram muci”, explică Marian, românul eficient.

Marian a renunțat la mobila din casă, pentru că ștersul prafului îi mânca foarte mult timp, timp pe care îl poate folosi mult mai eficient, consumând alcool. De multe ori, Marian se întâlnește cu colegii de muncă încă de la primele ore ale dimineții și se apucă de băut: ”Au învățat de la mine să fie super eficienți. Nu ne îmbătăm, facem ședință. O echipă e mult mai sudată atunci când fiecare dă un rând”, explică Marian.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
19 august 2022 08:07
Citește mai mult despre: băutură eficiență

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult