Un şofer care făcea Live la volan a intrat cu maşina într-un service şi l-au uscat de bani

O clipă de neatenţie i-a fost fatală din punct de vedere financiar unui şofer din Bucureşti. Imprudentul transmitea Live pe Facebook de la volan, când a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un service auto din Capitală, unde a fost uscat de bani, cu o factură umflată.

Imediat ce a intrat în service i-au spus că trebuie înlocuite discurile pe faţă şi că-i bat ambii rulmenţi pe spate: “N-aveam ce să fac. Până să mă dezmeticesc maşina era pe elevator şi comanda era deschisă”, spune şoferul. Prietenii acestuia au urmărit cu groază cum i se facturează la cursul BNR plus 2%, o hoţie întâlnită exclusiv în service-uri româneşti.

“Au fost clipe de coşmar. Parcă se derula totul cu încetinitorul. Am văzut cum îmi bagă acelaşi ulei în motor şi cum se prefac că îmi golesc instalaţia de freon, în timp ce treceau pe factură 4 ore cu T3, manoperă de înaltă dificultate, la 80 Euro+TVA”, spune şoferul inconştient.

Martorii au chemat poliţia ca să-l testeze pe şofer cu aparatul etilotest: “Trebuie să fie rupt de beat sau drogat să intre în service-ul ăsta, ăştia sunt cei mai mari ţepari”. Aceştia spun că poliţia ar trebui să pună un indicator în faţa service-ului respectiv: “E o zonă periculoasă, s-au întâmplat multe accidente de-astea aici. Zilnic intră 2-3 cu maşina în service şi regretă”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
12 august 2019 18:43
Citește mai mult despre: service

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult