Acesta ar putea fi anul acela pentru tânărul student Robert Acrișor de la Politehnică. Dispus să facă orice pentru a-și pierde virginitate, pe cât posibil cu o femeie de sex opus, acesta și-a rezervat un sejur la Vama Veche printr-o agenție de turism.

student_poli_camera_calculator.jpg

„Sunt foarte mulțumit de ce ofertă am primit, am rezervat o cameră dublă, în care pot dormi două persoane adică, la preț de cameră single. Binențeles că am cerut un pat matrimonial, că nu se știe când vin cu o fată aici și-i feștelesc păsărica”, a povestit studentul Acrișor. Acesta spune că hotelul în care și-a făcut rezervarea e chiar pe Riviera Vămii Vechi, de unde se văd toate cluburile bune. 

Robert spune că nu e deranjat că se anunță vreme proastă în weekend-ul de 1 mai pe litoral pentru că asta înseamnă că mai multă lume o să vrea să stea în camera de hotel și mai puțină pe cort. „În felul acesta șansele mele cresc exponențial!”.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 26.04.2017 10:30 Social

National Cinematografic