Un student la Poli e atât de virgin că de 1 mai se duce în Vama Veche printr-o agenţie de turism

Acesta ar putea fi anul acela pentru tânărul student Robert Acrișor de la Politehnică. Dispus să facă orice pentru a-și pierde virginitate, pe cât posibil cu o femeie de sex opus, acesta și-a rezervat un sejur la Vama Veche printr-o agenție de turism.

„Sunt foarte mulțumit de ce ofertă am primit, am rezervat o cameră dublă, în care pot dormi două persoane adică, la preț de cameră single. Binențeles că am cerut un pat matrimonial, că nu se știe când vin cu o fată aici și-i feștelesc păsărica”, a povestit studentul Acrișor. Acesta spune că hotelul în care și-a făcut rezervarea e chiar pe Riviera Vămii Vechi, de unde se văd toate cluburile bune.

Robert spune că nu e deranjat că se anunță vreme proastă în weekend-ul de 1 mai pe litoral pentru că asta înseamnă că mai multă lume o să vrea să stea în camera de hotel și mai puțină pe cort. „În felul acesta șansele mele cresc exponențial!”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

26 aprilie 2017 08:04
Citește mai mult despre: 1 mai poli Vama Veche

Alte articole

Vezi mai mult