Vânzări record pentru un super-market din București în ciuda faptului că a dublat prețurile cu ocazia apropierii Crăciunului. Secretul comerciantului? Nu a difuzat nici un fel de colinde prin difuzoarele din supermaket și astfel sute de mii de clienți s-au refugiat înăuntru.supermarket_fara_colinde.jpg

„A venit luna decembrie și oricărui om cu o fărâmă de raționament îi este frică să mai intre într-un supermaket, e aceeași muzică obosită și aceleași colinde. Ar fi mult mai relaxant să dea niște zgomote de bormașini, măcar știi că ălea se mai opresc din când în când”, a povestit un client bucureștean.

Deși prețurile sunt mai mari, clienții nu par deloc deranjat de acest lucru. „E normal să plătești mai mult pentru calitate. Dau un ban acum, dar știu că nu voi da mai încolo, pe tratamente psihiatrice”, a declarat și Adrian C., un alt bucureștean deranjat la culme de abuzul de colinde din capitala României.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Thursday, 10.12.2015 19:54 Social

National Cinematografic