Un tânăr din Vamă a ignorat steagul roșu, s-a pișat contra vântului și i-a venit în față

Imprudență și teribilism pe litoral, unde un tânăr a fost făcut leoarcă de propriul pișat. Robert Acrișor, din Iași, a ignorat steagul roșu arborat de salvamari și a intrat în mare, să se pișe ca omu`, în loc să se ducă într-un camping și să se pișe pe-acolo prin curte, cum face toată lumea când e aglomerat la baie.

Din păcate, pentru Robert Acrișor nu s-a mai putut face nimic. Un prieten care a văzut toată scena și ar fi vrut să intervină a fost oprit de ceilalți din gașcă: ”Bă, ești nebun, unde te duci, nu-ți dai seama că ăla se pișă și pe tine? N-ai cum să-l mai salvezi, lasă-l acolo”. Prietenul susținea prostește că dacă îl apucă de păr poate să-l întoarcă și să-l țină pe direcția vântului, spun surse de pe plajă.

Salvamarii care au văzut scena se declară neputincioși: ”Era jetul de trei metri, unde să te bagi? Pe urmă lumea zicea că de ce nu-i facem respirație gură la gură. Păi ce să-i faci frate, că era pișat și-n freză, lasă-l în morții lui de prost, că e mai bună planeta fără el”, explică Marian Coltea, salvamar foarte sexy.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
9 august 2022 06:59
Citește mai mult despre: mare pișat Vama Veche

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult