Un trib de canibali din Africa a adoptat un meniu pe bază de vegetarieni

Un trib de canibali din Africa a decis să adopte o alimentaţie vegetariană. Canibalii spun că ideea le-a venit recent, după ce un grup de ecologişti vegetarieni i-au vizitat ca să-i convingă de beneficiile unui regim alimentar tip bio. „Deşi la început am fost reticenţi faţă de ideile culinare ale activiştilor, după ce am gustat din ei ne-am convins cu toţii de beneficiile unei alimentaţii cu vegetarieni”, a declarat şeful de trib al canibalilor, Uman M’Buktar.

„Carnea este mult mai gustoasă, are mult mai puţine toxine, e exact ce aveam nevoie. Începând de azi, tribul nostru va servi la masă doar vegetarieni. Tradiţia nu ne permite să devenim vegetarieni în stilul tradiţional, gen consumat ierburi, fructe sau legume, însă dacă ne limităm doar la activişti ai regimului alimentar tip bio, putem spune că avem şi noi o atitudine tip bio”, a adăugat şeful de trib.

Conform tradiţiei locale, când mănânci inima unui om îi iei şi sufletul. Şi atât timp cât la masă vor servi doar vegetarieni, canibalii africani cred că, în curând, o să aibă suflet de vegetarieni. Ei speră că astfel vor deveni primii canibali vegetarieni din istorie.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
7 iunie 2010 13:06
Citește mai mult despre: africa canibal meniu trib vegetarian

Alte articole

Vezi mai mult