Vacanță de coșmar în Grecia! Români nevoiți să viziteze un muzeu din cauza furtunii

Un cuplu de români au crezut că o să aibă concediul vieții în Grecia dar au avut parte de un ghinion incredibil. După ce au strâns mai bine de doi ani bani pentru această vacanță, au nimerit exact în timpul furtunii și efectiv nu au avut nimic de făcut decât să se ducă să vadă un muzeu.

„Cu incendiile a fost cum a fost, că mai puteai sta la o terasă, să bagi un gyros, ceva. Dar cu furtuna asta a fost ca dracu, era totul închis. Ne-am dus la nuștiuce muzeu, aveau numai oale ciobite și desenate aiurea, de parcă le-a făcut un retardat. N-ai ce vedea, m-am plimbat 5 kilometri prin muzeu nimic, o Monalisă, un Grigorescu, ceva cu gust, numai oale și ulcele și bucăți de tencuială”, s-au plâns românii într-un grup de Facebook destinat concediilor.

Acum aceștia se gândesc să dea în judecată agenția de turism prin care au cumpărat vacanța în Grecia. „Noi am fost oameni de bună credință, în pliant nu scria nimic de muzee sau alte mizerii, plajă, soare, de-astea. Dacă nu ne dau banii înapoi, măcar ăia pe bilete la muzeu și o ladă de bere”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

6 septembrie 2023 14:33
Citește mai mult despre: concediu Grecia muzeu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult