Val de entuziasm printre români! Din 15 iunie avem voie să scuipăm din nou pe jos

Bucurie nemărginită în toată țara, după anunțul noilor relaxări. Din 15 iunie putem să scuipăm în voie peste tot în public. De asemenea, este ridicată restricția scuipatului în grup, deci vom putea scuipa acasă împreună cu până la 20 de prieteni. În parc se poate scuipa practic oriunde, singura condiție fiind să scuipăm la cel puțin 1,5 metri de alte persoane și să nu scuipăm mai mult de 3 pe aceeași alee.

Din 15 iunie vom putea scuipa pe jos și în alte județe, fără să fie nevoie de vreo declarație pe proprie răspundere. Mai mult, dacă polițiștii te găsesc scuipând, nu mai au dreptul să-ți ceară să te legitimezi, semn că în România virusul chiar nu mai e o preocupare.

Românii pot scuipa și la camping sau la grătar, dar mai discret, pe după un copac, să nu se supere ceilalți. Cei care aleg să scuipe în mască pot s-o facă, dar să aibă și un șervețel, să se șteargă după.

Cel mai important aspect e că se pot scuipa între ei doar românii care fac parte din aceeași familie, deci scuipatul cu necunoscuți este în continuare interzis.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
9 iunie 2020 15:19
Citește mai mult despre: relaxare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult