Vamaiot, indignat: Toate hamsiile sunt prăjite, dar poliția se ia de mine că fumez!

În sfârșit, după ani de zile de tăcere lașă, un vamaiot ridică vocea împotriva autorităților abuzive și spune ce era pe buzele tuturor. „Poliția ne încalecă pe noi, oamenii simpli, turiștii care venim aici, în timp ce peste tot pe litoral toate hamsiile sunt prăjite”.

Acesta a precizat că este dreptul lui, de om și cetățean al României, garantat chiar de constituție, să se facă praf dacă vrea, să se tăvălească prin mălaiul de pe plajă și să se prăjească sub soarele arzător. Iar dubla măsură folosită de poliție nu arată decât că aceștia se folosesc de forță doar împotriva celor care nu-i mituiesc cum se cuvine.

„Trebuie să fii o specie aparte de sclav să apari în poze cu toți interlopii, să-ți cadă cocaina cu tona din șlep prin Deltă și dup-aia să vii să iei de tricou trei prăjiți de prin vamă. Cât de mic să fie penisul de polițist, cât?”, spune vamaiotul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
15 august 2020 07:08

Alte articole

Vezi mai mult