Vanghelie i-a adus Oanei Mizil de Valentine’s Day un urs care dansează!

Idila dintre Marian Vanghelie şi Oana Mizil devine din ce în ce mai serioasă! Cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, primarul sectorului 5 a acoperit-o pe iubita sa cu daruri scumpe. E vorba în primul rând de un palat pe strada Paris din Capitală, unde Oana are turnuleţul ei, imediat lângă camerele cailor, şi propriul ei veceu în curte., făcut din 2 scânduri de mahon.

Vanghelie i-a adus însă Oanei şi cadouri mai tradiţionale de Valentine’s Day. Astfel, iubita edilului a primit un urs care dansează. „La noi”, spune primarul, „asta se dă de obicei de Ziua Îndrăgostiţilor, dacă nu ai reuşit să găseşti ceva frumos prin balconul vecinilor. Ar fi fost meschin să-i aduc doar un ursuleţ, ce e puradel, să-i aduc jucării?”

Ca să-i demonstreze Oanei Mizil dragostea sa, Vanghelie i-a mai adus şi un frumos ghiul de aur marcat în interior cu amprenta sa. „Am vrut ca Oana să ţină minte de la cine e, să aibă semnătura mea pe inel. Bijutierul mi-a sugerat să fac un X, dar mi s-a părut de neam prost. Păi aia e aproape ca o literă, ori pe mine m-au învăţat ai mei să nu mă dau niciodată mare cu cele 4-5 litere pe care le ştiu.”

Scris de TNR
15 februarie 2012 08:02

Alte articole

Vezi mai mult