Veganii sunt disperați: „Nămeții de zăpadă ne-au acoperit toată iarba”

Dacă credeați că zăpada afectează doar șoferii, pietonii sau oamenii sinistrați din sate, vă înșelați. Există o categorie de oameni cel puțin la fel de terorizați de „iadul alb” abătut peste România: veganii. Motivul? Zăpada le-a acoperit în proporție de 99% iarba, adică principala sursă de hrană a acestora.

„Nu știm ce să ne mai facem cu iarna asta. Dacă ninge așa până la primăvară, o să murim de foame”, spune veganul Ignațius Bîrlea, în timp ce scormonește prin zăpadă după un firicel de iarbă. „Umblăm disperați prin tot orașul în căutare de mâncare, dar totul e acoperit, iar când mai găsim câte un smoc verzui, trebuie să ne luptăm cu păsările pentru el”, a mai declarat acesta.

În disperare de cauză, veganii au ajuns chiar să încalce legea, în căutare de hrană. „De obicei găsim ghivece cu diverse plante prin scările blocurilor și le devorăm, dar când nu găsim, suntem nevoiți să intrăm prin efracție în apartamente și să mâncăm ce ficuși și crizanteme găsim. Abia aștept să vină primăvara și să răsară ghioceii”, a conchis veganul, salivând vizibil.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Luchian
18 ianuarie 2017 13:01

Alte articole

Vezi mai mult