Folkişti din întreaga ţară jubilează! Continuând tradiţia unor manifestări folk de mare prestigiu, precum “Folk you”, “Folk de tabără” sau “Mi-e folk de tine”, noul festival “Ţi-a rămas un folk în dinţi” promite ore întregi de folk fanilor folkului.

folk_in_dinti_festival.jpg
“Organizat pe plaja din Vama Veche, ‘Ţi-a rămas un folk în dinţi’ va fi un festival de folk de trei zile, similar cu deja consacratele ‘Ai şi tu un folk’, ‘Îţi folk una de nu te vezi’, ‘Fă-te şi tu folkositor o dată în viaţă’, ‘Folke-mă-n gură’ sau ‘Zilele folkului de la Tecuci’”, explică Onufrie Rîuleţ, cantautor folk. “Chiar şi tinerii care nu sunt pasionaţi de folk sunt invitaţi să-şi smulgă un folk şi să vină la ‘Ţi-a rămas un folk în dinţi’”.

“Vor participa tinere talente, precum Victor Socaciu sau Mircea Vintilă, şi debutanţi plini de viaţă, ca Mircea Baniciu sau Vasile Şeicaru. Chiar şi formaţii nou apărute, ca Iris sau Omul cu şobolani. Dovezi elocvente că folkul e încă viu!”, adaugă Rîuleţ.

“Alături de ei, vom interpreta piese îndrăgite, pe versuri de Adrian Păunescu, cunoscute publicului de la festivaluri mai vechi, precum  ‘Folksila vie’ sau ‘Nu-mi vine să cred că i-au făcut statuie folkului de Păunescu’.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 04.08.2015 14:39 Social

National Cinematografic