Cea mai lungă perioadă fără soare din ultimii 30 de ani e pe punctul de a se încheia, spun meteorologii! Auzind vestea, mulţi români meteosensibili jubilează la gândul că vor mai avea doar 174 de motive să fie deprimaţi, nevrotici şi cu tendinţe suicidare.

bugetari_depresie_zi_nationala.jpg
174 de motive de depresie sună groaznic, dar măcar nu sunt 175 de motive de depresie, spun mulţi români care au tras deja perdelele în aşteptarea razelor binefăcătoare ale soarelui.

“Locuiesc cu părinţii într-o garsonieră confort 2 în Rahova, am igrasie pe pereţi, statul îmi ia 60% din ce câştig, n-am prieteni, mi-au ros şoarecii cauciucurile de la Dacie, sufăr de hemoroizi, sunt alcoolic, niciun butic din cartier nu-mi mai dă pe datorie, nu pot să dorm când aud cum îşi bate vecinul nevasta, vecinul are nevastă, ţara e condusă de infractori, se inundă la fiecare ploaie [...] dar măcar o să fie soare”, s-a entuziasmat un locuitor din sectorul 5 al Capitalei.

Cele 174 pricini pentru tristeţe ar putea redeveni însă 175: odată cu ieşirea soarelui, Guvernul ar putea impune prin OUG o taxă pe lumina naturală, măsură anunţată încă de la începutul lui octombrie.Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția de duminică, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 10.12.2014 15:29 Social

National Cinematografic