Veşti bune pentru români! Dacă mâine iese soarele, ne rămân doar 174 de motive să fim deprimaţi

Cea mai lungă perioadă fără soare din ultimii 30 de ani e pe punctul de a se încheia, spun meteorologii! Auzind vestea, mulţi români meteosensibili jubilează la gândul că vor mai avea doar 174 de motive să fie deprimaţi, nevrotici şi cu tendinţe suicidare.

174 de motive de depresie sună groaznic, dar măcar nu sunt 175 de motive de depresie, spun mulţi români care au tras deja perdelele în aşteptarea razelor binefăcătoare ale soarelui.

“Locuiesc cu părinţii într-o garsonieră confort 2 în Rahova, am igrasie pe pereţi, statul îmi ia 60% din ce câştig, n-am prieteni, mi-au ros şoarecii cauciucurile de la Dacie, sufăr de hemoroizi, sunt alcoolic, niciun butic din cartier nu-mi mai dă pe datorie, nu pot să dorm când aud cum îşi bate vecinul nevasta, vecinul are nevastă, ţara e condusă de infractori, se inundă la fiecare ploaie `…` dar măcar o să fie soare”, s-a entuziasmat un locuitor din sectorul 5 al Capitalei.

Cele 174 pricini pentru tristeţe ar putea redeveni însă 175: odată cu ieşirea soarelui, Guvernul ar putea impune prin OUG o taxă pe lumina naturală, măsură anunţată încă de la începutul lui octombrie.Times
New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe
Prima TV! Dacă ai ratat ediția de duminică, urmăreşte-o acum în
secţiunea Times New Roman TV.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
10 decembrie 2014 13:29
Citește mai mult despre: depresie lumina meteo soare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult