Veşti crunte pentru români! În 3 zile se termină postul şi se redeschide sezonul nunţilor

În inconștiența lor, mulți români nici nu realizează ce năpastă îi paște peste câteva zile. Cu gândul exclusiv la masa de Paști și dezmățul aferent, românii pierd din vedere un aspect esențial: terminarea postului nu coincide doar cu ridicarea restricțiilor culinare sau bahice, ci și cu o mare tragedie: redeschiderea sezonului de nunți.

”Mulți români sunt atât de naivi încât au impresia că sâmbătă noaptea Patriarhul Daniel ține slujbă de Înviere”, spune reputatul Decebal Popescu. ”Nimic mai fals! Sluja de sâmbătă, Patriarhul o ține de fericire că se redeschide sezonul nunților și că pentru corporația pe care o conduce, BOR, începe o perioadă în care încasările cresc vertiginos.”

Dealtfel, primele efecte financiare pozitive au început să se vadă încă de la începutul acestei săptămâni. Acțiunile pe bursă ale BOR au câștigat deja 7 procente și analiștii economici apreciază că până la finalul săptămânii creșterea va ajunge undeva la 40%. ”Patriarhul are nevoie de maxim 2 săptămâni ca să revină în fața lui Țiriac la bani”, mai estimează analiștii.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Calin
13 aprilie 2017 11:04

Alte articole

Vezi mai mult