Toată lumea vorbeşte de lipsa locurilor de parcare, dar nimeni nu vorbeşte despre adevărata problemă: lipsa trotuarelor, unde parchează 90% din bucureşteni. Primăria Bucureştiului a găsit însă soluţia: în jurul blocurilor din Bucureşti se vor construi zeci de km noi de trotuare, pentru ca şoferii să aibă unde parca.masini_parcate_trotuar.jpg

“Sunt de acord să se facă trotuare, dar să nu mai pună porcăriile alea de benzi galbene, să apară iar cocalarii de biciclişti, să ne deranjeze când parcăm”, explică Victor T, şofer din Bucureşti.

Pentru a nu cheltui bani aiurea, primăria va construi trotuarele fără a mai construi şi străzi. Noile trotuare vor fi amplasate pe spaţiile verzi, care oricum stau aiurea. Pentru a înlesni accesul, bordurile de pe marginea trotuarelor vor fi joase, să le poată urca şi cetăţenii care au BMW. Acolo unde nu există spaţii verzi, vor fi demolate locurile de joacă dintre blocuri şi în locul lor vor fi construite trotuare largi, să aibă lumea unde parca şi să nu mai comenteze.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 20.10.2015 18:45 Social

National Cinematografic