2000 de polițiști fătălăi au încercat s-o amendeze pe Dana Budeanu și n-au reușit

Eșec previzibil al polițiștilor care au încercat s-o amendeze pe Dana Budeanu în ultima lună. Vedeta se laudă că s-a plimbat pe unde a vrut, ca înainte de pandemie și că a fost oprită de mulți polițiști, dar n-a avut niciunul coaie s-o oprească sau s-o amendeze.

”Băi! Îi vedeam cum apar așa agale. Le lucea insigna din șepci. Câte doi zmardoi, mari, albaștri. La vreo zece metri începeau să realizeze cine sunt. Se fofilau imediat. Se întorceau și le ziceam: Vă rup pe genunchi, mă!”, povestește Dana Budeanu cum decurgeau întâlnirile cu fătălăii.

Chiar și în trafic, Dana Budeanu a avut altercații cu poliția, care nu s-au terminat bine pentru milițieni: ”Ce treabă aveți voi, săracilor, unde mă duc eu? Ce e aici, dictatură? V-au obligat șefii să vă călcați șapca la dungă, mă? Mafioți cu girofar! Poți să te mai dai jos din mașina aia sau trebuie să-ți faci o clismă, să scoți două-trei șaorme din tine?”, i-ar fi zis Dana unui burtos din MAI.

Dana Budeanu exclude să-i fie trimisă vreo amendă acasă: ”Băi, sărăciilor! Să nu văd vreun cocalar înțolit de stat, cu Logan culoarea ruginii pe la mine pe la poartă că vă rup pe genunchi”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
30 aprilie 2020 15:34
Citește mai mult despre: dana budeanu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult