Eșec previzibil al polițiștilor care au încercat s-o amendeze pe Dana Budeanu în ultima lună. Vedeta se laudă că s-a plimbat pe unde a vrut, ca înainte de pandemie și că a fost oprită de mulți polițiști, dar n-a avut niciunul coaie s-o oprească sau s-o amendeze.dana_budeanu_politist_amenda.jpg

”Băi! Îi vedeam cum apar așa agale. Le lucea insigna din șepci. Câte doi zmardoi, mari, albaștri. La vreo zece metri începeau să realizeze cine sunt. Se fofilau imediat. Se întorceau și le ziceam: Vă rup pe genunchi, mă!”, povestește Dana Budeanu cum decurgeau întâlnirile cu fătălăii.

Chiar și în trafic, Dana Budeanu a avut altercații cu poliția, care nu s-au terminat bine pentru milițieni: ”Ce treabă aveți voi, săracilor, unde mă duc eu? Ce e aici, dictatură? V-au obligat șefii să vă călcați șapca la dungă, mă? Mafioți cu girofar! Poți să te mai dai jos din mașina aia sau trebuie să-ți faci o clismă, să scoți două-trei șaorme din tine?”, i-ar fi zis Dana unui burtos din MAI.


Dana Budeanu exclude să-i fie trimisă vreo amendă acasă: ”Băi, sărăciilor! Să nu văd vreun cocalar înțolit de stat, cu Logan culoarea ruginii pe la mine pe la poartă că vă rup pe genunchi”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Thursday, 30.04.2020 17:34 Monden

National Cinematografic