574 de oameni într-un vagon de metrou! 20 de staţii nu au aşteptat să coboare călătorii dinăuntru

Deşi au fost aproape de o mare tragedie, bucureştenii au stabilit un record, după ce, din cauza grabei, dar mai ales a nesimţirii, s-au înghesuit în număr mare într-un vagon de metrou, nici unul neavând răbdarea să-i aştepte pe ceilalţi să coboare. Nu mai puţin de 574 de oameni au intrat în acelaşi vagon, acesta rămânând înţepenit între două staţii, din cauză că se umflase prea tare.

“Nu e vina mea, dom’le, nu pot să stau acuma după fiecare om care vrea să iasă din metrou pentru că aşa are el chef, şi să întârzii la muncă. Să facă ieşiri pe partea cealaltă a vagonului, sau o trapă deasupra, sau să le facă mai spaţioase, dar să nu mă-ncurce ei pe mine când mă grăbesc”, spune un bărbat căruia i se vedea doar gura prinsă între uşile întredeschise.

Guiness Book a omologat deja recordul, făcându-i invidioşi pe indieni, care se credeau unici în lume la capacitatea de a se înghesui în vagoane. “Am primit vestea cu tristeţe, dar în acelaşi timp ea ne motivează să eficientizăm metodele de înghesuit oameni în trenuri. Jos pălăria în faţa bucureştenilor”, spune Harry Krishna, şeful Căilor Ferate Indiene.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
23 martie 2015 11:03

Alte articole

Vezi mai mult