A dat lovitura! Un localnic din Vamă închiriază veceuri private, cu seif pentru rucsac!

Ai tot ce-ţi trebuie! Un român din Vama Veche a observat că turiştii nu stau niciodată mai mult de o jumătate de oră în camerele din pensiuni, pe care le folosesc doar pentru a merge la veceu şi pentru a-şi depozita bagajul. Aşa că şi-a deschis o pensiune proprie, unde închiriază doar esenţialul: veceul privat şi seiful de rucsac.

“Turiştii vin, lasă bagajul, îşi pun cheia de gât şi se duc să se facă muci. Mai vin din când în când pentru a-şi face nevoile, mai ales după ce mănâncă hamsii, caz în care stau pe budă ceva mai mult”, spune Victor T, locuitorul din Vamă care a avut ideea.

Proprietarul pensiunii spune că preţul e decent, pentru că a eliminat costurile cu patul, cu ferestrele, sau cu zidurile, cum au alte pensiuni şi nu are nimic împotrivă dacă turiştii vor să doarmă în veceuri: „E camera lor, pot să facă ce vor în ea. Mulţi chiar aţipesc înăuntru, sau deschid uşa şi privesc răsăritul în timp ce îşi beau cafeaua şi stau pe telefon pe budă, ca la ei acasă, dacă optează pentru veceul cu vedere la mare”, spune Victor T.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
31 iulie 2015 15:07

Alte articole

Vezi mai mult