La nici câteva zile de la ultimul pariu câştigat, Liviu Dragnea îşi încearcă norocul din nou! De data aceasta cu Elena Udrea, căreia i-a promis că-i aduce o ladă de bere în cazul în care e condamnat la închisoare.

dragneaudreabere.jpg

Cavaler desăvârşit, Dragnea spune că nu se va baza pe firmele de curierat, ci îi va livra berea personal fostei sale adversare politice, chiar pe plaja din Costa Rica, unde îşi petrece aceasta bătrâneţile, departe de vuietul obositor al justiţiei.

"Indiferent de dosar - DGASPC, Belina, Brazilia sau care o mai fi, dacă primesc vreo condamnare, eu aduc berea, tu să mă aştepţi cu micii!", i-a transmis acesta Elenei Udrea, într-o postare însoţită de un selfie şugubăţ.

Potrivit apropiaţilor, Radu Mazăre s-ar fi supărat pe Dragnea, pe care îl acuză că n-a vrut să pună acelaşi pariu şi cu el. "Doar fiindcă am avut ghinionul să nimeresc ţara cu ciumă!"

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Wednesday, 09.05.2018 00:44 Monden

National Cinematografic